Inspiration

Vårt mål är att tillaga och servera den perfekta maten för den moderna innerstadsmänniskan.

Det betyder att maten ska både vara nyttig och god, bestå av rena och naturliga råvaror med högt näringsinnehåll, vara snabbt serverat, och tillagad precis innan man äter den.

KOnceptet

ichaicha är ditt eget kök på stan, fyllt med schyssta varor som du själv kombinerar till det du vill ha för tillfället.

Vår meny är uppdelad i kategorier istället för rätter så du enkelt kan kombinera precis det du behöver. Oavsett om det gäller själva smaken, om du vill skära ner på kolhydrater eller kommer från gymet. Har du andra speciella önskemål, så gör vi vårt bästa för att uppfylla din önskan.

De allra flesta som jobbar i innerstan behöver väsentligt färre kalorier än en 1800-tals bonde eller skogshuggare, men vi har samma behov av näring i form av mineraler, vitaminer, nyttiga fettsyror, protein och en mängd andra viktiga ämnen som bara förekommer i färsk och naturlig mat. (vårt behov av tillsatser, smakförstärkare, konserveringsmedel och industri-kemikalier är dock fortfarande lika med noll)

Därför är vi till 100% dedikerade till att servera tip-top råvaror, av den kvalitet vi själva vill äta och ge till våra egna barn.

Med energi & näring i balans och utan grus i maskineriet presterar vi bättre och får ut det mesta av dagen.

 

NYETABLERINGAR

Vi planerar att öppna många fler ichaicha. Har du en lokal i bästa affärsläge, kontakta Oskar Andersson 070-514 23 19 oskar@ichaicha.se